Els nostres serveis

Analitica web

El nostre equip jove, dinàmic, alegre, proper i atent t’acompanyarà en la marxa del teu negoci amb la millor dels somriures. Per que en llorella&co estimem el nostre treball i ens motiven els reptes. Digues-nos què necessites i nosaltres farem la resta!

dispositivos-bgwhite
llorella-web-section-iphone-ads

Publicitat

Pregunta al nostre equip d’experts com millorar la rendibilitat de les teves campanyes publicitàries, o deixa que t’assessorem a crear una estratègia de captació de clients eficaç.

Posicionament

Cada mes, en llorella&co et proposarem noves idees i solucions per millorar la visibilitat de la teva pàgina en els cercadors. Solament necessitaràs implementar-les per aparèixer bé a dalt quan et busquis en Google.

dispositivos-bgwhite
llorella-web-sections-apron

Xarxes socials

Per dinamitzar els perfils socials de la teva companyia necessites un community manageramb experiència i capacitat de parlar el mateix idioma que els teus clients. Per què no deixar-ho en mans dels experts de llorella&co?

Butlletins electrònics

Comunica’t amb els teus clients i contactes per correu electrònic: és una tècnica barata, senzilla i molt efectiva de generar engagement i conversions.

Formació

Si tu o algú en la teva empresa necessiten formació específica en un camp específic de màrqueting online, nosaltres podem ajudar-te. Per un temps determinat, us formem i us donem l’autonomia que tant busqueu.

Clients

Molts són els clients que han format part d’aquesta família anomenada llorella&co. Cada projecte ens brinda l’oportunitat de seguir creixent mentre aprenem dels reptes que se’ns plantegen. Sempre amb la millor dels somriures perquè ens encanta el nostre treball!

Start typing and press Enter to search