Qui es llorella&co?

A llorella&co portem més de 10 anys treballant en el sector online. El nostre objectiu és el d’optimitzar al màxim la tornada de la inversió de les campanyes de màrqueting online i el de mantenir-nos prop del client perquè pugui oblidar-se dels aspectes més tècnics i centrar-se en els serveis propis del seu negoci.

dispositivos-bgwhite

Filosofia

El més fantàstic del que fem, la raó per la qual ens esforcem tant en què surti ben i a més sembli senzill, és que el nostre treball és precisament aquest: fer les coses fàcils. Volem que Internet i el maneig de les xarxes sigui alguna cosa senzill a ulls dels clients. I la manera d’aconseguir això és que no hagin de preocupar-se per això. Volem que els nostres clients puguin dedicar-se al seu negoci, potser que saben fer, donar els seus serveis.

Un dels principals objectius del nostre equip és la formació contínua, d’aquí sempre que tenim un buit lliure (menys vegades de les quals ens agradaria) ho dediquem a aprendre les novetats que han anat apareixent en Internet o provant diferents coses en els nostres projectes propis per aconseguir un “know how” i experiència que després puguem traslladar als nostres clients.

premier-google-partner-rgb-search-mobile-vid-disp

Cultura

Sobre les nostres taules, els Macs mai descansen. Treballen sense treva i no hi ha problema que no puguin resoldre. A cap se’ns oblida l’important que és establir una connexió emocional, (gairebé) familiar amb cada client. Les nostres relacions (entre nosaltres i amb aquells que dipositen a les nostres mans els seus projectes) és de confiança. Tot el que té un negoci sap que acaba per convertir-se en una extensió d’un mateix.

Un negoci propi és alguna cosa així com un fill: neix d’un, amb il·lusió, es treballa per fer-ho créixer i es lluita per veure-ho convertit en alguna cosa que mereixi la pena. I, arribat el cas, només es deixa amb algú de confiança. Per això apostem per no ser una consultoria qualsevol. Al moment en què algú et confia alguna cosa així, t’adones que un client ha de ser més que un expedient. És com tenir un bon amic: perquè funcioni, ha d’establir-se una relació de confiança.

llorella-web-sections-apron

Imatge corporativa

Descobreix més sobre la nostra marca, colors, logotips…

Start typing and press Enter to search